DigitalWork
DigitalWork
@digitalwork

Saz / Bağlama

user image 2021-07-16
By: DigitalWork
Posted in: Music

Saz Fiyatları

Saz geçmişten günümüze kadar gelmiş olan, Türk halk müziğinde yaygın olarak kullanılan ve değişik isimlerle anılan bir telli çalgıdır.      Saz fiyatları       hakkında bilgiyi web sitemizde bulabilirsiniz.

Saz İmalatı

Web sitemizde başlangıçtan profesyonel kullanıcılara kadar herkese hitap eden saz modelleri bulunmaktadır.      Saz imalatı       ve özel tasarım sazlar hakkında bilgiyi web sitemizde bulabilirsiniz.

Öğrenci Sazı

Öğrenci bağlamaları saz çalmaya ilk adımını atacak olan kişiler için uygun olan bir saz türüdür.      Öğrenci sazları       hakkında ayrıntılı bilgiyi web sitemizde bulabilirsiniz.

Elektro Saz

Elektro saz       , ses manyetikleri sayesinde saz tellerinde oluşan titreşimlerin amplifikatör yardımıyla meydana gelen akımın sese dönüştürülmesini amaçlayan bir telli çalgıdır. Elektro sazlar hakkında ayrıntılı bilgiyi web sitemizde bulabilirsiniz.

Tags

FLATTRADE
02/08/23 04:16:28AM @flattrade:

Flattrade.in is India's first zero brokerage platform, Enjoy unlimited orders in Equity delivery, Intraday, Futures and Options, Commodities, and Currency with no brokerage. Up to 5x leverage on Intraday Trading and 2.5X leverage through Margin Trading Funding. No AMC, No Demat account charges. No charge on Algo trading - Free API.